Hirdetés

Befutott a Hang nélkül 2. végső előzetese

|

Már nincs messze a premier.

Hirdetés

A koronavírus-járvány egyik nagy vesztese volt a Hang nélkül 2. része, amit eredetileg még 2020 márciusában mutattak volna be, ám a horror-alkotás az első filmek között volt, amit eltoltak, és sokáig úgy tűnt, hogy csak idén szeptemberben kerül bemutatásra. Végül azonban a kedvező helyzetnek köszönhetően a Paramount előbbre hozta néhány hónappal a premiert, így pár héten belül már nézhetjük is a folytatást, mihez most befutott a végső előzetes.

Hirdetés

A történet tovább göngyölíti majd az Abbott-család kalandjait ebben a szörnyekkel teli világban, a főszerepben pedig ismét feltűnik Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe és John Krasinski, akikhez fontosabb szerepben csatlakozott Cillian Murphy is. A premier május 28-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.