Hirdetés

Befutott a Legendás állatok: Dumbledore titkai hosszú előzetese

|

Főszerepben Eddie Redmayne és Johhny Depp... helyett Jude Law és Mads Mikkelsen?

Hirdetés

Nem kis paradigmaváltáson esett át a Legendás állatok széria az eredeti, első filmhez képest: a soron következő, harmadik epizód már egy teljesen másfajta élményt ígér Göthe Salmander korai kalandjaihoz képest. A Johnny Depp-botrányt követően a háborút indító főgonosz Grindelwaldot végül Colin Farrell és Depp után a harmadik filmben megint csak egy új színész, Mads Mikkelsen alakíthatja majd.

Hirdetés

Ellene Eddie Redmayne Göthéje helyett a második filmben bemutatott fiatal Dumbledore veszi át a vezető pozíciót és indul csatába egy szedett-vedett csapattal az egyik leghatalmasabb sötét varázsló ellen. Nézzétek meg magyar felirattal, hogy mire számíthatunk a folytatásban: 

A Legendás állatok: Dumbledore titkai az Egyesült Királyságban már április 8-án, az Egyesült Államokban pedig április 15-én érkezik a mozikba, a hazai filmszínházakban április 14-től ülhetünk be rá. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.