Hirdetés

Befutott a Sasquatch Sunset, egy jeti komédia előzetese

|

Békés, szőrös humanoidok mindennapjai.

Hirdetés

Akik szeretik a fura filmeket, azoknál valószínűleg nagyon be fog találni David és Nathan Zellner filmje, a Sasquatch Sunset, ami azzal az abszurd ötlettel játszik el, hogy bemutatja egy jeti család mindennapjait az észak-amerikai vadvidéken.

A szőrös humanoidok szerepébe olyan színészek bújtak bele, mint Jesse Eisenberg, Riley Keough, Nathan Zellner (a társrendező), illetve Christopher Zajac-Denek.

Hirdetés

Az alábbi trailerből egy megfoghatatlan hangulatú film bontakozik ki, ami minden bizonnyal sokak legbizarrabb listáján lesz ott az év végén. Azonban az vitathatatlan, hogy az alábbi képkockákból átárad a történet szíve is, ami erősen reflektál a mai emberiségre: a békés jeti családnak ugyanis egy rohamosan változó környezetben kell boldogulnia.

A Sasquatch Sunset április 12-től lesz nézhető a tengerentúlon, magyar premierről egyelőre nincs hír, bár ezúttal élünk a gyanúperrel, hogy nagy szinkronmunkálatokra nem lesz szükség.

Ti megnézitek majd a filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.