Hirdetés

Befutott a Szárnyas fejvadász anime első előzetese

|

A San Diegó-i Comic Con alkalmával debütált az első kedvcsináló.

Hirdetés

Még 2018-ban derült ki, hogy az Adult Swim csatorna (ők adnak otthont a nagysikerű Rick és Morty-nak is) összefogott a Crunchyroll anime-streamingszolgáltatóval, és egy anime-sorozatot készítenek Black Lotus címen a Szárnyas fejvadász sci-fi klasszikus világában. És bár ezidáig a karakterek szinkronhangjain kívül nem sok mindent lehetett tudni a projektről, az idei San Diegó-i Comic Conon végre leleplezésre került az első előzetes a szériáról.

Hirdetés

A történet a két film között, 2032-ben játszódik majd Los Angelesben, és egy Elle nevű lányt követ nyomon, akit mindenki csak Fekete Lótuszként ismer, és aki úgy tűnik, hogy egy replikáns, akit egy konkrét célra hoztak létre, ám valahogy sikerült megszöknie az őt megalkotók kezei közül. A 13 epizódból álló sorozat pontos megjelenési dátumot ugyan még nem kapott, de az már biztos, hogy valamikor az ősszel debütál.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.