Hirdetés

Befutott a The Last of Us sorozat legelső ízelítője

|

Pedro Pascal egy újabb sorozatban utazgat ismét egy gyermek társaságában.

Hirdetés

Az HBO Max legfrissebb, közelgő felhozatalát hirdető promóciós videóban számtalan másik sorozat mellett dedikált szekciót kapott a The Last of Us videójátékból készült sorozat is. A Naughty Dog stúdió által fejlesztett 2013-as, posztapokaliptikus játék óriási sikert aratott, leginkább két főszereplőjének, Joelnek (Troy Baker) és Ellie-nek (Ashley Johnson) hála.

Hirdetés

A tízrészesre tervezett első évadot a játék atyja, Neil Druckmann és a fantasztikus Csernobil sorozatot jegyző Craig Mazin írták, az említett karaktereket pedig Pedro Pascal (A mandalóri, Narcos, Trónok harca) és Bella Ramsey (Trónok harca, Az úr sötét anyagai) kelthetik életre, akik mellett feltűnik többek között Gabriel Luna (A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Terminátor: Sötét végzet), Nick Offerman (Devs, Városfejlesztési osztály) és Anna Torv (A rejtély, Mindhunter) is. Az előzetest magyar felirattal alább tekinthetitek meg: 

A videójáték-adaptáció 2023 elején érkezik az HBO Max-ra. Ti várjátok már a sorozatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.