Hirdetés

Befutott Jason Statham és Guy Ritchie új filmjének első előzetese

|

Nem szabadul egymástól a duó, jön az Operation Fortune.

Hirdetés

Alig telt csak el pár hónap azóta, hogy bemutatták a Jason Statham és Guy Ritchie által összehozott Egy igazán dühös ember című stílusos mozit, a régóta összeszokott páros máris új filmmel jelentkezik. Megérkezett ugyanis az Operation Fortune: Ruse de guerre névre keresztelt akció-kémvígjáték első előzetese.

Hirdetés

A történet szerint a szuperkém Orson Fortune-nak (Jason Statham) fel kell kutatnia és le kell állítania egy új halálos fegyvertechnológia értékesítését, amelyet a világ legismertebb fegyverkereskedője, Greg Simmonds (Hugh Grant) szeretne nyélbe ütni. Fortune-nak össze kell fognia a világ legjobb ügynökeivel (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone), valamint Hollywood legnagyobb filmsztárjával, Danny Francescóval (Josh Hartnett), hogy megmentsék a világot. 

A film 2022 elején érkezik az amerikai mozikba, de a magyar premier még bizonytalan. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.