Hirdetés

Bemutatták Az új mutánsok első két percét

|

Van itt minden, mint a vurstliban.

Hirdetés

Josh Boone szuperhőshorrorját, Az új mutánsokat már számtalanszor próbálták bemutatni, mind ez idáig hiába. A hányatott sorsú alkotás premierje jelen pillanatban továbbra is augusztus 28-ra van kitűzve, azonban nem lennénk meglepve, ha a Disney hirtelen úgy döntene, inkább a Disney+-ra száműzi azt. Mindenesetre a film Comic-Conos panelbeszélgetésén kaptunk néhány meglepetést, melyekkel talán ki fogjuk bírni valahogyan az augusztusra ütemezett premierig. 

Hirdetés

Kezdjük is mindjárt a film nyitójelenetével, melyet a panel végén vetítettek le. Az akcióval jócskán megtömött kezdésben nem sok kontextust kapunk arról, hogy éppen hol vagyunk és mi történik, de ha egyet kellene tippelnünk, akkor a marketinganyagokban már látott Démonmedve ámokfutására tennénk a voksunkat.

Emellett a posztermániásoknak is van okuk az örömre, hiszen nem kevesebb, mint hat darab vadonatúj plakáttal lettünk gazdagabbak, amiket mind egy-egy művésznek köszönhetünk a rajongói táborból kikerülve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.