Hirdetés

Triple Frontier trailer - Ben Affleck drogkartellt akar megkopasztani

|

És magával viszi a haverjait is.

Hirdetés

J.C. Chandor, aki a Krízispontot, az Egy durva évet, valamint a Minden odavan című filmet is rendezte, legújabb mozijában egy különleges alakulat néhány tagját küldi öngyilkos küldetésre.

Hirdetés

Ben Affleck, Pedro Pascal, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund, valamint Oscar Isaac a főszereplője ennek a meglehetősen akciódús, mindazonáltal érezhető drámai elemekben is bővelkedő filmnek, amelyben hőseink egy mexikói drogkartell pénzét kívánják lenyúlni egy szebb, jobb élet reményében. A nem kevés veszélyeket magában hordozó küldetés persze értelemszerűen nem úgy alakul, ahogy azt Affleckék elvárnák, így lassan a pénz helyett a veszteségeket kell majd számolniuk. Azért persze reménykedünk abban, hogy minden jóra fordul.

A Triple Frontier-t jövőre láthatjuk - na, nem moziban, hanem digitális platformon, ugyanis a forgalmazást a Netflix vállalta magára. Március 19-én már nézhetjük is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.