Hirdetés

Berobbant a Resident Evil: Welcome to Raccoon City előzetese

|

A trailer alapján a rebootolt franchise visszatér a játék horror gyökereihez.

Hirdetés

Az alkotók tegnapi ígéretéhez hűen végre megérkezett az első előzetes a novemberben debütáló Resident Evil: Welcome to Raccoon Cityhez. Bár a para hangulatot némileg tompítja a 4 Non Blondes slágere, de ettől még az tisztán látszik, hogy a rebootolt franchise valóban visszatér a gyökereihez - és itt nemcsak Raccoon Cityre gondolunk, hanem a horrorelemekre is, melyekből villantanak bőven a két és fél perc alatt.

Hirdetés

Egyelőre ez sokkal hűségesebb adaptációnak tűnik, mint az előző széria. Milla Jovovichnak nyoma sincs, helyette megkapjuk Kaya Scodelariót Claire Redfield, Robbie Amellt Chris Redfield, Hannah John-Kament Jill Valentine, valamint Avan Jogiát Leon S. Kennedy szerepében - olyan karakterek ezek, akik a játékosok számára minden bizonnyal ismerősek lesznek.

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City december 2-án ostromolja meg a hazai mozikat. Titeket meggyőzött a trailer?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.