Hirdetés

Berongyolt a John Wick 4. részének első kedvcsinálója

|

Közeleg a John Wick franchise végjátéka.

Hirdetés

Azok után, hogy nemrég megkaptuk az első hivatalos fotót John Wick következő kalandjáról, a rajongók jogosan bízhattak abban, hogy a Comic-Conon befut az első kedvcsináló is. A Lionsgate stúdió pedig hű maradt ezekhez az elvárásokhoz, és a tegnapi panel végén közzé is tette ezt az előzetest, amely már a hangulatával megvett minket. 

Hirdetés

Az alig egy perces betekintőből nem sok minden derült ki, de a látottak alapján minden eddiginél kreatívabb és elborultabb harci jelenetekre lehet majd számítani. Ráadásul a panel során a készítők azt is elmondták, hogy a történet öt helyszínen - Japánban, Amerikában, Párizsban, Berlinben és Jordániában - játszódik, vagyis nyugodtan kijelenthető, hogy egy világkörüli bérgyilkostúrára indul Keanu Reeves karaktere.

A John Wick: Negyedik fejezet 2023. március 24-én érkezik a mozikba ismét Chad Stahelski rendezésében. Fontosabb szerepben feltűnik még Ian McShane, Donnie Yen, Clancy Brown, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Lance Reddick és Laurence Fishburne.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.