Hirdetés

Beware the Batman - Előzetesen a Cartoon Network új sorozata

|

Befutott a Cartoon Network következő Batmanre épülő animációs sorozatának bemutatója, melyet kiegészítettünk egy részletes leírással és a kedvcsináló poszterrel is.

Hirdetés

2013 első felében érkezhet a Cartoon Network-re a denevérember, méghozzá egy új animációs sorozattal, amely a Beware the Batman névre hallgat. A Warner Bros. Animation bejelentése alapján nem a szokásos megközelítéssel találkozhatunk majd, hanem egyedi és utánozhatatlan sztorival, karakterekkel, ellenfelekkel. Utóbbiak között olyan nemeziseket köszönthetünk majd, mint Anarky, Professor Pig, Mister Toad, King Kraken és Magpie. Enyhe ráncfelvarráson esett át Robin és Alfred is, akik közül utóbbinak nagyobb szerepe is lesz a felszolgálásnál ex-titkosügynök múltja miatt. A legelső előzetes és a teaser poszter megtalálható a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.