Hirdetés

Beyond Skyline előzetes - megint támadnak az idegenek

|

Folytatást kap a 2010-es Skyline, megint lerohanja a Földet a földönkívüli népség, kiknek megállítása a még életben maradt emberekre, vagyis főhőseinkre marad.

Hirdetés

Az XYZ Films nemrég publikálta a Beyond Skyline előzetesét, amelyet lentebb meg is tekinthettek. A 2010-es Skyline folytatásáról van szó, aminek elődje nem igazán teljesített jól a kritikusoknál, és a 4.4-es iMDB pontszámot látva a nézők sem igazán voltak elragadtatva tőle, de azért megtalálta a maga szimpatizánsait.

Hirdetés

A Beyond Skyline főhőse egy detektív, akinek fiát az invázió alatt elragadja az UFO anyahajó. Az apuka és csapata felfegyverkezik, szembeszáll az inváziós erővel, és mindent megtesz, hogy kiszabadítsa fiát az idegenek karmai közül.

A Skyline és a Beyond Skyline forgatókönyvíró párosának egy tagja, Liam O'Donnell már rendezőként jegyzi a folytatást, ez lesz az első ilyen munkája, de még íróként is kizárólag a Skyline filmekkel foglalkozott ezidáig. A színészek közt felbukkan Frank Grillo, Iko Uwais, Bojana Novakovic és Callan Mulvey. A folytatás már R besorolást kapott, szemben a PG-13-as első résszel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.