Hirdetés

Bill Skarsgard bosszúra vágyik a Boy Kills World előzetesében

|

Megölték a családját, de nem hagyja magát.

Hirdetés

A bosszúfilmeknek nagy hagyománya van a filmtörténetben. Ezekben az alkotásokban a rend minden más filmnél jobban bomlik fel,  hatalmas igazságtalanság történik a főszereplőjével. És ő egy ponton eldönti, hogy ezt nem fogja hagyni. 

Ebbe a műfajba érkezik majd egy friss darab, méghozzá annak a Bill Skarsgardnak a főszereplésével, aki többek között az Az 1-2-ben, a Barbárban és a legutóbbi John Wick filmben is bizonyította a tehetségét.

Hirdetés

Erre pedig most is szükség lesz, hiszen egy nehéz szereppel kell elboldogulnia: egy olyan süketnéma fiút játszik, akinek így kell bosszút állnia egy posztapokaliptikus világban. 

A film egyik producere, Simon Swart kiemelte, hogy szerinte akár egy potenciális franchise lehetősége is benne van a történetben, és az első előzetes alapján ennek bőven lehet realitása. Skarsgard remeknek tűnik a szerepben, de rajta kívül is ígéretes a szereplőgárda. Többek között  Famke Janssen (X-Men), Brett Gelman (Stranger Things) és Michelle Dockery (Downton Abbey) is feltűnik majd a filmben. 

Amelyet áprilisban láthatunk majd. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.