Hirdetés

Bioshock film - Rajongói előzetes

|

Egyre-másra érkeznek a különböző türelmetlen rajongók tehetséges megnyilvánulásai, ezúttal éppen a bizonytalan jövőjű Bioshock mozi kapta meg a maga megérdemelt bemutatóját.

Hirdetés

Ha nem tudnám, hogy csak rajongói alkotásról van szó, simán elhinném, hogy a 2013-as Bioshock mozi teaser trailerét nézem éppen hatalmas lelkesedéssel. Mint tudjuk, Gore Verbinski a 3D-s ötletével és a költségvetéses összezördülésével a stúdió fejeseivel kilépett a lehetséges rendezői székből, helyére a 28 héttel később készítője, Juan Carlos Fresnadillo került. Azóta nem hallani a projekt felől, illetve csak annyit, hogy az Irrational Games fejeseinek mindegy, hoy elkészül-e vagy nem a matéria, de ha mégis megvalósul, annak baromira eltaláltnak kell lennie.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.