Hirdetés

Birth of the Dragon - előzetesen Bruce Lee legvitatottabb küzdelme

|

A valós események által inspirált Birth of the Dragon abba az időbe repít vissza minket, amikor Bruce Lee még nem volt hollywoodi sztár, de már akkor is eposzi küzdelmekben vett részt.

Hirdetés

A Birth of the Dragon a híres kung fu harcos, Bruce Lee egyik küzdelmét helyezi a középpontba 1964-ben, amikor Hollywoodba még nem tört be harcművészetével. Egy Shaolin templomból érkező kung fu mesterrel méri össze az erejét, ami valódi legendává teszi majd őt.

Hirdetés

A régi Bruce Lee stílusát hivatott visszaadni a Birth of the Dragon, így rengeteg bunyóra lehet majd számítani. A szereplők között láthatjuk majd Philip Ng-t, Terry Chent, Billy Magnussent is, mint Lee egyik tanítványa.

Nektek felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.