Hirdetés

Megérkezett a Black Mirror 4. évadának első trailere

|

A Jodie Foster által rendezett epizódba enged betekintést az első trailer.

Hirdetés

A Netflixre átvándorolt Black Mirror következő évada jövőre debütál a közönség előtt és most megérkezett a sorozat új szezonjának trailere. A képsorok az "Arkangel" címet viselő epizódból származnak, amit Jodie Foster rendezett Rosemarie DeWitt-tel a főszerepben. Úgy fest ez a rész sem fog túlságosan eltávolodni a sorozat gyökereitől és a technológiai fejlődés ijesztő oldalát próbálja bemutatni, ezúttal egy szülő szemszögéből.

Hirdetés

A rövidke előzetesben DeWitt karakterét láthatjuk, amint a lányával játszik a parkban. A kislány egyszer csak eltűnik és habár az aggódó anya gyorsan rátalál, nem szeretné, ha ilyesmi újra előfordulna. A trailer ezután csak homályos részleteket mutat, de azt kivehetjük, hogy az anya egy olyan céghez fordul, akik segítenek a lány biztonságának megőrzésében, amihez történetesen az is szükséges, hogy egy injekciós tűvel valamit befecskendezzenek a fejébe. Az orvos szerint a nevelés kulcsa az irányítás és a módszerük igazán hatásosnak bizonyult ehhez. Viszont a sorozatot ismerve kizárt, hogy minden simán menjen.

Hogy pontosan mivel is jár a jövő tuti gyereknevelési módszere arra valamikor 2018 során derül fény, amikor a Black Mirror 4. évada megérkezik a Netflixre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.