Hirdetés

Blade Runner: 2049 - hangulatos az első teaser

|

Ettől az alig két perces előzetestől csak még jobban várjuk a Szárnyas fejvadász folytatását.

Hirdetés

Megérkezett az első kedvcsináló a Blade Runner: 2049-hez. Természetesen ez még nem egy rendes hosszú előzetes, inkább amolyan hangulatkeltő és emlékeztető, de ettől függetlenül majd kiugrunk miatta a bőrünkből, a feszült atmoszférája mindent visz. (Részben ugye nálunk forgott, sokaknak sikerült is elkapnia Harrison Fordot egy képre.)

Hirdetés

A filmet ezúttal Denis Villeneuve rendezi, Michael Green (Logan, Alien: Covenant) és Hampton Fancher (Szárnyas fejvadász) forgatókönyvéből, Ridley Scott írói és produceri funkcióban tér vissza. A főszerepben: Harrison Ford, Ryan Gosling, Mackenzie Davis, Jared Leto, Dave Bautista, Carla Juri, Barkhad Abdi és Robin Wright. A kamera mögé pedig egy Oscar jelölt operatőr Roger Deakins (Remény rabjai, Sicario, Fogságban, Skyfall) fog állni, premier 2017. október 6-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.