Hirdetés

Blair Witch trailer - ez nem legenda, hanem valóság

|

A The Blair Witch Project folytatása végre megérkezett és a talált kamerás zsáner még mindig működik.

Hirdetés

A '90-es évek egyik legjobb horrorja a The Blair Witch Project volt, ugyan a talált kamerás műfaj még csak gyerekcipőben járt, mégis sokaknak tetszett és tizenhét évvel később összejött a folytatás, hivatalos címen Blair Witch.

Hirdetés

Egy csoport egyetemista túrázni indul a Black Hills erdőbe, hogy megtalálják társuk eltűnt testvérét, aki valószínűleg összefüggésben áll a Blair Witch legendával. Útjuk során azonban hamar rádöbbenek, hogy amit legendának hittek nagyon is valóság és egyetlen cél lebeg előttük: túlélni az éjszakát.

A főszerepben James Allen McCune, Callie Hernandez, Brandon Scott, Valorie Curry, Corbin Reid és Wes Robinson. A filmet Adam Wingard (You're Next, The Guest) rendezte, premier szeptember 16-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.