Hirdetés

TV Spoton a Blair Witch

|

Jött egy újabb kis kedvcsináló az Ideglelés folytatásához.

Hirdetés

Pár hete a semmiből jött a hír, hogy mind a horrort, mind a filmes marketinget megreformáló 1999-es Ideglelés folytatást kap, méghozzá Adam Wingard (You're Next, The Guest) rendezésében. Talán ez az oka, hogy a külföldön jövő héten debütáló horrornak (egyelőre) nálunk még nincs forgalmazója.

Hirdetés

De közben emlékeztetni kell a 17 évvel ezelőtti eredeti rajongóit, valamint a fiatalabb generációt, hogy hamarosan belemélyeszthetik a körmeiket a moziszékek karfáiba. A legújabb TV Spot a legutóbbi előzetes alagút kúszós jelenetére épít, miközben a kritikusok dicsérő szavaiból idézgetnek. Mi meg reménykedhetünk benne, hogy a film hamarosan hozzánk is megérkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.