Hirdetés

Blake Lively nagy sikerű regény adaptációjában szerepel, itt az It Ends with Us trailere

|

Meddig mennél el a szerelemért?

Hirdetés

Bármit is gondoljunk a műveiről, tény, hogy jelenleg Colleen Hoover óriási népszerűségnek örvend. Nem nagyon lehet úgy menni a metrón, a buszon vagy nyár közeledtével a strandokon, hogy valaki ne olvasná az egyik művét.

A szerzőre jellemző, hogy ugyan alapvetően a romantikára és a heves érzelmekre helyezi a hangsúlyt, képes komoly témákat is feldolgozni.

Hirdetés

Minden bizonnyal ez a kettősség jelentősen hozzájárult a sikeréhez, s ahhoz, hogy egyik legnépszerűbb művéből, az It Ends with Us-ból (magyar címén Velünk véget ér) filmadaptáció készült, amit nemsokára láthatunk is a moziban. 

A  filmnek most a rég várt trailere is megérkezett, ami alapján a rajongók joggal reménykedhetnek. Úgy tűnik, tisztelettel nyúltak a kedvencükhöz, ugyanis az előzetes pontosan azt a kettőséget kapja el remekül, amit korábban kiemeltünk Hoover kapcsán. Az It Ends with Us trailerében szép emberek szeretnek egymásba, de közben látjuk azt is, hogy ez a szerelem nem mindenki számára nyújt biztonságot. Lily (Blake Lively) két férfi (Justin Baldoni, Brandon Sklenar) között örlődik, de vajon mikor hozza meg a helyes döntést? A háttérben pedig konkrétan meg is fogalmazódik a kérdés: meddig mennél el a szerelemért?

A film augusztus 15-én kerül a hazai mozikba. Ti adtok neki egy esélyt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.