Hirdetés

Bloodrayne 3: The Third Reich - Trailer

|

Kérlek istenem, szabadíts meg a gonosztól, ámen! Nem, most nem Bloodrayne miatt imádkozik a CineStar szerkesztősége, sokkal inkább Uwe Boll erőszakoskodásaitól félti a filmipart.

Hirdetés

Pedig maga a rendező tanult ember, magas szintű tanulmányokat végzett, és saját véleménye szerint jó az, amit művel, de a világ többi része azt vallja, hogy játékadaptációival végzett keresztes hadjárata megért a száműzetésre. A tovább után remegő kézzel, de megmutatjuk a Bloodrayne 3 részének előzetesét. Erős idegzetűeknek, gyengéknek, terheseknek, vagy bármely lélegző élőlénynek nem ajánlott, a többiek szülői felügyelet nélkül nézhetik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.