Hirdetés

Börni, az eszelős temetős - Szinkronos teaser

|

Kicsivel több, mint két perces szinkronos kedvcsinálóval jelentkezett a Börni, az eszelős temetős című független, fekete humorú vígjáték, melyben Jack Black komédiázik.

Hirdetés

December 13-án kerül a magyar mozikba Jack Black és Matthew McConaughey új filmje, egy vérbeli fekete komédia, a „Börni, az eszelős temetős”. A film magyar szinkronnal kerül mozikba a Parlux Entertainment jóvoltából, a sztori pedig a következőképpen alakul: Jack Black játssza a főszerepet ebben a fekete komédiában: egy temetkezési vállalkozót alakít, aki kinyír egy gazdag özvegyet (Shirley MacLaine) és vígan költi a pénzét. Az alkotást az a Richard Linklater rendezte, aki korábban olyan filmekkel jelentkezett, mint a Tökéletlen idők, a Rocksuli és a Kamera által homályosan.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.