Hirdetés

Bosszúállók - 2 új tv spot és a hivatalos filmzene lista

|

Megkésve igaz, de mi is közzétesszük a két friss TV spot-ot az idei év egyik legjobban járt filmjéről. Plusz birtokunkba jutott, hogy milyen zenék is fognak felcsendülni, miközben a Bosszúállók megvédik a Földet.

Hirdetés

Ahogy egyre jobban közeleg a premier időpontja (2012 április 26.-a, a szerencsésebb városokban 14.-e), úgy jönnek kifelé sorjában a marketing anyagok a rajongók legnagyobb örömére vagy épp bánatára. Hiszen valljuk be, nem szeretjük, ha sok poént lelőnek idő előtt egy filmből. Természetesen kellenek a reklámok a stúdiónak, de sok ember ilyenkor inkább médiavakságot tart, mintsem megnézné az éppen adott friss TV Spot-ot vagy klippet. A tovább mögött egy meglepetés kép is várja a kíváncsi olvasóinkat, "Hulk közelről" címmel. A két TV Spot Spoileres lehet!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.