Hirdetés

Bosszúállók- Egy kis érdekesség

|

Alig 2 nap van hátra a hazai premierig ( szerencsésebbeknek csak 1 ), így hoztunk nektek egy igazán nosztalgikus kis trailer-t 1978-ból, összehasonlításképp.

Hirdetés

Mivel lassan a mi tollunkból is kifogyni látszik a tinta, a Bosszúállókkal kapcsolatban, mivel rádiócsendet hirdettünk és főképp csak "Spoiler"-es információkkal tudnánk nektek, Kedves Olvasóknak szolgálni. Így hadd szolgáljunk kissebb érdekségekkel, vicces dolgokkal, hogy ne feledkezzünk meg az idei év egyik legjobban várt alkotásáról. Most egy 1978-as The Avengers Earths Mighties Heroes trailert láthattok a tovább mögött. A film egy CBS alkotás és mai szemmel nézve igen csak poénosnak hat. Azt azért hadd szögezzem le, hogy egy tv-s produkciórol van szó. Ne várjatok csodát tőle. De a 70-es évek filmművészetét első ránézésre visszaadja. (Bennfentes információ: Szada kolléga csütörtök délután érkezik a premier kritikával, érdemes figyelni a főoldalt!)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.