Hirdetés

Bosszúállók - Featurette trailer

|

Ma hajnalban megtörtént a premier előtti vetítés Los Angelesben, ennek örömére kedveskedünk nektek egy friss trailerrel, ami bővelkedik kommentárokban is.

Hirdetés

Mi szerkesztők tudjuk nagyon jól, hogy senki nem szereti, ha lelövik a poénokat a várva várt filmben. Épp ezért érvénybe lép a Cinestar oldalán egy úgynevezett "rádiócsend" a Bosszúállókkal kacsolatban, mivel a premier után özönlöttek az információk a világhálón a filmről. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem hírezünk a filmről, de csak azokat az információkat osztjuk meg veletek, ami biztosan nem fogja befolyásolni azt, hogy élvezzétek eme alkotást. Például azt nyugodtan elárulhatjuk, hogy a Twitter tele volt pozitív 10/10 es kritikákkal és 140 perces maga a film (ami igen csak pozitív dolog). Ennek örömére most kaptok tőlünk egy másfélperces trailert pár új jelenettel és kommentárokkal. Hát lássuk!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.