Hirdetés

Bosszúállók - Oda neki a vizuális effektekért járó Oscart!

|

Ha más területen nem is, csodával határos módon az Akadémia tagjai abban elismerték a Bosszúállók érdemeit, hogy jelölték a legjobb vizuális effektekért járó Oscar-díjra a filmet.

Hirdetés

Tegnap derült ki, hogy a Joss Whedon rendezésében készült és világsikernek számító Bosszúállók című blockbustert Oscar-díjra jelölték, méghozzá a legjobb vizuális effektek kategóriában indul majd megmérettetésre - tegyük hozzá, jogosan. A mozi effektejiért felelős Industrial Light & Magic megérezve a lehetséges elismerés szagát máris kiadott egy videót a Bosszúállókban látható legjobb effektekről, melyek nagy része értelemszerűen Hulk karakteréhez köthető. A díjátadó gála február 24-én kerül megrendezésre, akkor kiderül, hogy a Bosszúállók diadalmaskodhat az egyetlen épkézláb kategóriában, amiben jelölték, avagy nincs igazság a Földön. A kampányelőzetes a folyatásban kapott helyet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.