Hirdetés

Bosszúállók - Törölt jelenet Hulk karakteréről

|

Kiszivárgott egy rövid jelenet, melyet a Marvel az augusztus végén megjelenő DVD, Blu-ray korongokra pakol majd. Az ominózus részletben Bruce Banner van a középpontban.

Hirdetés

Emlékeztek még arra a jelenetre, mikor dühöngő zöld barátunk becsapódása után ruhátlanul ébred egy törmelékgödör alján és egy idős, jópofa biztonsági őr elegyed vele szóba? Joss Whedon alapból továbbgondolta a jelenetet, de a kissé komolyabb hangnemet megütő folytatás már elvérzett a vágószobán. Ennek ellenére a DVD és Blu-ray lemezeken rajta lesz, illetve a tovább mögött is megszemlélhető. A Bosszúállók DVD és Blu-ray augusztus 29-én jelenik meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.