Hirdetés

A Bosszúállók: Ultron kora őszinte előzetese is kihagyhatatlan

|

Talán az elődjéhez nem képes felnőni, de az Ultron kora is egy ütős, szerethető Bosszúállók-mozi, aminek az Őszinte előzetesén garantált a szórakozás.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy a Bosszúállók: Ultron kora az első film elsöprő sikeréhez képest egy megosztó alkotás lett, aminek megvannak a maga szépségei, de sajnos hibái is. Ami biztos, hogy az Ultronnal való összecsapás a Marvel Filmes Univerzumot egy egészen új irányba indította el, ezzel többek között a szuperhősök Polgárháborúját is elősegítve.

Hirdetés

Bárhogy gondoljatok vissza rá, a film rendkívül szórakoztató Őszinte előzetese kötelező öt perc hétfő délutánra, amit a Marvel Magyarország jóvoltából megnézhettek már feliratos változatban is. Ha ez nem lenne elég (és miért lenne?), akkor még továbbá figyelmetekbe ajánlanánk a Thor és folytatása, a Thor: Sötét világ őszinte videóit. 

Ti mit gondoltok az előzetesben elhangzottakról? Szerettétek vagy csalódásként éltétek meg a Bosszúállók második kalandját? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.