Hirdetés

BRÉKING: Berobbant a Bosszúállók: Végjáték új előzetese

|

Kerül, amibe kerül! Itt van a Végjáték vélhetően utolsó előzetese, ami minden korábbi trailert túllicitál.

Hirdetés

Alig egy hónap és pont kerül a Marvel Studios tíz éves tervének végére. A Bosszúállók: Végjáték újra egyesíti a Thanos csettintése után megmaradt hősök maroknyi csapatát, akik bármire készen állnak annak érdekében, hogy semmisé tegyék az Őrült Titán művét. Valószínűleg a legújabb trailer sikerült a leghangulatosabbra a korábbi kedvcsinálók közül, mindezt úgy, hogy továbbra sem lőnek el semmilyen komolyabb infót a képsorokon. Ez a szűk 2 és fél perc mindent megtesz azért, hogy rápörögjünk a Marvel Filmes Univerzum kicsúcsosodására.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték 2019. április 25-én érkezik a mozikba, Joe és Anthony Russo rendezésében. A filmben visszatér a legtöbb jól ismert Marvel szuperhős (már, aki nem porladt el), így Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johannson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo és Jeremy Renner tiszteletüket teszik, mint az eredeti Bosszúállók. Hozzájuk csapódik még Paul Rudd, Don Cheadle, Bradley Cooper és a Marvel Kapitány szerepében nemrég bemutatkozott Brie Larson is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.