Hirdetés

BRÉKING: Végre itt a Bosszúállók: Végtelen háború trailere!

|

Megérkezett a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetese és minden benne van, amire vágytunk. Nézzétek!

Hirdetés

Ahogyan azt a Marvel beharangozta, ma magérkezett a Bosszúállók: Végtelen háború első trailere, amit már annyira vártak a rajongók, mint más esetben magát a filmet szokás. A stúdió jó sokáig húzta az agyunkat ezzel az előzetessel, de a "beetetésnek" meglett az eredménye és a trailer után csak két dolgot keresünk: a leesett állunkat és a replay gombot.

Hirdetés

A legújabb Bosszúállók filmben egy minden eddignél nagyobb veszély fenyegeti a Földet és az univerzumot. Thanos, az őrült titán megszállottan kutatja a végtelen köveket, melyek segítségével uralma alá hajthatja az egész kozmoszt. Ha ez sikerül neki, akkor nagy bajban lesznek a Bosszúállók, akik a Polgárháború eseményeit követően egyébként sincsenek a helyzet magaslatán.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. április 26-án érkezik a mozikba Joe és Anthony Russo rendezésében. A film eddig soha nem látott számú szuperhőst állít a vászonra, akiket olyan jól ismert színészek és színésznők keltenek életre, mint Robert Downey Jr., Chris Evans, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Tessa Thompson, Tom Hiddleston, Josh Brolin és még sorolhatnám.

Magyar feliratos: 

Eredeti angol: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.