Hirdetés

Boszorkányvadászok - Az első hivatalos előzetes

|

Befutott a felnőtt Jancsi és Juliska veszélyes életét feldolgozó Boszorkányvadászok első trailere, a film pedig a nézők döntése alapján a felnőtt kategóriába fog tartozni korhatár besorolás szempontjából.

Hirdetés

A Boszorkányvadászok a Jancsi és Juliska című Grimm-mese szokatlan feldolgozása, amelyben a címszereplők már felnőttek (Jeremy Renner és Gemma Arterton), és úgy próbálják feldolgozni a mézeskalács házikóban átélt gyerekkori traumát, hogy tűzzel-vassal irtják a boszorkányokat. Fáradozásaikat siker is koronázza, ám végül szembetalálják magukat a főboszorkánnyal (Famke Janssen), és kevésnek bizonyul a tudományuk. A fekete humorral spékelt vérfürdőről az a Tommy Virkola gondoskodik, akinek korábban a Náci zombikat köszönhettük. A Boszorkányvadászok 2013. január 17-én kerül a hazai mozikba a Uip-Duna Film forgalmazásban, Jeremy Renner, Famke Janssen, Gemma Arterton, Peter Stormare és Thomas Mann szereplésével.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.