Hirdetés

Boszorkányvadászok - Felnőtteknek szánt előzetes (18+)

|

18-as karikával ellátott trailert kapott a Boszorkányvadászok című film, amely egyedi megközelítéssel mutatja be Jancsi és Juliska sztoriját és annak folytatását.

Hirdetés

A Tommy Wirkola (Náci zombik) jegyezte változatban ugyanis Jancsi és Juliska (Jeremy Renner és Gemma Arterton) végeztek a boszorkánnyal és felcsaptak az ádáz szörnyetegek irtójának, méghozzá igen szép sikerrel. Azonban azzal nem számoltak, hogy egy nap olyan erős boszorkány (Famke Janssen) kerül velük szembe, amelybe akár bele is törhet a bicskájuk... A Boszorkányvadászok 2013. február hetedikén debütál a magyar mozikban, 3D-ben a Uip-Duna Film forgalmazásában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.