Hirdetés

Boszorkányvadászok - Magyar feliratos előzetes és képek

|

Jancsi és Juliska meséje kőkeményen és komikusan elevenedik meg a vásznon. A januárban mozikba kerülő film előzetese pedig már magyar felirattal is megtekinthető.

Hirdetés

Boszorkányvadászok a Jancsi és Juliska című Grimm-mese merész átköltése, amelyben a címszereplők már felnőttek (Jeremy Renner és Gemma Arterton játssza őket), és úgy próbálják feldolgozni a mézeskalács házikóban átélt gyerekkori traumát, hogy tűzzel-vassal irtják a boszorkányokat. Fáradozásaikat siker is koronázza, ám, a boszorkányok körében nem túl jó szemmel nézett múltjuk miatt végül szembetalálják magukat a főszipirtyóval (Famke Janssen), és kevésnek bizonyul a tudományuk. A filmet egyértelműen a rendhagyó hülyeség, illetve a színészek kiléte fogja elvinni a hátán: a gyönyörű Artentoné és a 41 évesen világsztárrá váló Renneré. Kattints a továbbra a trailerért és a képekért.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.