Hirdetés

Brad Pitt az űrbe megy - első traileren az Ad Astra

|

A világot ismét veszély fenyegeti.

Hirdetés

James Gray karrierje mostanában érdekes fordulatokat vesz. Legutóbb egy kalandfilmmel rukkolt elő (Z, az elveszett város), előtte leginkább intimebb hangvételű bűndrámákat (A bűn állomásai; Az éjszaka urai), valamint sajátos hangvételű szerelmes filmeket (Két szerető) készített. Ezúttal azonban kitolja a határokat és Brad Pittel együtt kimerészkedik a világűrbe, hogy hősét a világ megmentésének érdekében akcióba állítsa.

Hirdetés

A hangvétel - amiként azt az alább megtekinthető előzetesből is leszűrhetjük - a rendező előző filmjeihez hasonlóan személyesebb lesz, mint egy átlagos csihi-puhi sci-fi akció. Brad Pittnek ugyanis nem csak egy világot fenyegető matériával kell felvennie a harcot, de saját, eltűnt apjával való kapcsolatát is rendbe kell tennie (akinek pedig minden jel arra utal, hogy köze van ahhoz a bizonyos Földünket fenyegető valamihez).

Az Ad Astra - Út a csillagokba egy kiállásában grandiózus filmnek ígérkezik, amely jó eséllyel pályázik arra, hogy egy igazán sajátos, izgalmakban, érzelmekben gazdag alkotás váljék belőle. A filmben Brad Pitten kívül olyan remek színészeket is láthatunk majd, mint Tommy Lee Jones (aki Pitt eltűnt apját alakítja), Liv Tyler (aki Pitt elhunyt feleségét játssza), valamint Donald Sutherland, illetve Ruth Negga és John Ortiz. A filmet kicsiny hazánkban leghamarabb szeptember 19-én nézhetjük meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.