Hirdetés

Bradley Cooper zeneszerzőként küzd az Oscarért, íme az első trailer

|

Partnere Carey Mulligan lesz a Leonard Bernstein életéről szóló filmben.

Hirdetés

Megérkezett az első előzetes az idei év egyik leginkább várt életrajzi drámájához, a Maestróhoz, amelyben Bradley Cooper Leonard Bernsteint fogja alakítani, sőt a rendezői székben is ő foglal majd helyet.

Bernsteint széles körben az első igazán ismert amerikai zeneszerzőnek és karmesternek tartják, aki többek között olyan darabok alkotójaként vált ismertté, mint az On the Town vagy a West Side Story.

Hirdetés

A trailer alapján klasszikus zseniportréval lesz majd dolgunk, Cooper alakítása pedig már most Oscar-jelölésért kiállt, hiszen minden megvan benne, amit az Akadémia szeret: jelentős fizikai átalakulás, az utolsó kézmozdulatig precíz átlényegülés és persze egy valóban tragikus történet. 

"Erős kapcsolatnak kell kialakulnia közöttünk" - mondja az előzetesben Bernstein felesége, Felicia, ez pedig minden bizonnyal arra utal, hogy a női szemszög is fontos szerepet kap majd a filmben, melyre az alkotók is párkapcsolati drámaként hivatkoznak. Feliciát a korábban kétszer is (Egy lányról, Ígéretes fiatal nő) Oscarra jelölt Carey Mulligan játssza, a remek pároson kívül pedig olyan színészek tűnnek fel a filmben, mint Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton és Miriam Shor. Az alkotás producerei között Martin Scorsese és Steven Spielberg neve is feltűnik. 

A Maestro a hamarosan rajtoló velencei filmfesztiválon debütál, a Netflixre pedig december 20-án kerül majd fel.  Egyelőre úgy tűnik, hogy Bradley Cooper második rendezése is kötelező darab lesz!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.