Hirdetés

BREAKING: Berobbant a Szellemirtók: Az örökség új előzetese!

|

Már nem kell sokat várni a következő szellemirtásra.

Hirdetés

Miután a film premierjét számos alkalommal elhalasztották már a koronavírus miatt, most úgy tűnhet, hogy novemberben végre tényleg megérkezik a legendás franchise legújabb folytatása, ami a Szellemirtók - Az örökség címet viseli. Erre emlékeztet minket a stúdió egy vadonatúj előzetessel, hiszen a legutóbbi már több mint másfél éve látott napvilágot.

Hirdetés

Az örökség egyfajta reboot és az első rész folytatása lesz, amelyben Callie (Carrie Coon) a gyerekeivel együtt egy, az apjától örökölt oklahomai farmra költözik. A fiatalok ugyan nem tudnak semmit a nagyapjukról és az eredeti csapatról, de miután felfedezik, hogy a családjuknak köze volt a Szellemirtókhoz, előszeretettel segít nekik tanáruk, Mr. Grooberson (Paul Rudd), aki történetesen a csapat megszállottja.

A franchise mondhatni családban marad, hiszen a filmet az első két felvonást készítő Ivan Reitman fia, Jason Reitman (Pszichoanyu, Nyárutó) rendezi. És habár a főbb szerepeket olyanok játsszák, mint a már említett Carrie Coon és Paul Rudd, illetve Finn Wolfhard (Stranger Things) és Mckenna Grace (Marvel Kapitány), az alkotásban az eredeti szereplőgárda is be fog köszönni.

A Szellemirtók - Az örökséget tehát 2021. november 11-én fogják bemutatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.