Hirdetés

Megérkezett a Dűne új, szinkronos előzetese!

|

Továbbra is bámulatosnak ígérkezik Frank Herbert kultikus sci-fijének az új adaptációja.

Hirdetés

Miután a premiert többször is elhalasztották az elmúlt egy év során, most már minden arra mutat, hogy hazánkban október 21-én bemutatkozik végre Denis Villeneuve filmje, a Dűne. A Frank Herbert kultikus sci-fije alapján készült alkotás már megmutatta magát korábban egy előzetes formájában, most viszont újult erőre kapott a marketinggépezet, méghozzá egy minden eddiginél látványosabb, magyar szinkronos kedvcsinálóval.

Hirdetés

Denis Villeneuve még a saját bevallása szerint is nagy fába vágta a fejszéjét, amikor nekikezdett az egyik legnehezebben adaptálható sci-fiként számon tartott Dűne elkészítésének. A rendező élete legösszetettebb projektjeként definiálta az eposz adaptálását, ám a látottak alapján egyelőre minden okunk megvan azt hinni, hogy valami nagyszerű születhet belőle, ha minden idők egyik legnagyobb hatású sci-fijét napjaink egyik legizgalmasabb direktora álmodja újra nagyvászonra.

Mindehhez egyébként olyan elképesztő szereposztás volt a segítségére, mint Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Oscar Isaac, Jason Momoa, Javier Bardem, Josh Brolin vagy Stellan Skarsgård, szóval az már nyugodtan kijelenthető, hogy a színészeken nem fog múlni semmi. Az ősszel érkező filmet csak még nehezebb lesz kivárni az új előzetes megtekintését követően, de mi egyértelműen azt mondjuk, hogy ne hagyjátok ki!

Szinkronos:

Feliratos:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.