Hirdetés

BRÉKING: Becsapott a Thor: Szerelem és mennydörgés teljes értékű előzetese

|

Dübörög a '80-as évek szintetizátora, Natalie Portman a Mjölnirrel hadonászik, Christian Bale pedig... isteneket mészárol.

Hirdetés

Még szinte ki se jöttünk a moziból a második Doctor Strange filmről, illetve a viking kultúra szerelmesei is jól lakhattak Az Északival, erre rögtön mindkét tábor rajongóinak kedveskednek a Marvelnél a negyedik Thor film új, teljes előzetesével. Thor a Bosszúállókban és az A galaxis őrzőivel eltöltött évei után újra a saját útját keresi, amiben rövidesen keresztezik is egymást Gorr-ral, az istenek mészárosával, kinek feltett szándéka a Thorhoz hasonló istenségeket kiiktatni egytől egyig.

Hirdetés

Thort viszont nemcsak az égi, hanem a földi problémák sem hagyják nyugodni, mikor is feltűnik a képben a Ragnarökből kimaradt Jane Foster - aki szintén képes megidézni az összetákolt Mjölnirt újdonsült isteni erejével. Az író-rendező a Ragnarökből és a Jojó Nyusziból már jól ismert, Oscar-díjas Taika Waititi, aki elborult humorával és a '80-as évekre jellemző stílussal ezúttal is egy ereszd el a hajam utazást ígér az istenek földjére. Nézzétek meg, hogy ezúttal mire számíthatunk tőle: 

A Thor: Szerelem és mennydörgés már itt kopogtat az ajtón, hiszen a hazai premierdátum július 7., úgyhogy már csak egy bő másfél hónapot kell várnunk, hogy megcsodálhassuk az első olyan Bosszúállót, akinek négy szóló kaland is jutott a mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.