Hirdetés

BRÉKING: Befutott a Holdlovag első, őrületes előzetese

|

Memento szuperhősköntösben.

Hirdetés

A 2019-es San Diegó-i Comic Conon Kevin Feige felvillantotta a Marvel Filmes Univerzum soron következő, negyedik fázisának filmjeit és - újdonságként - Disney+-ra érkező sorozatait. Rá egy hónapra a D23-on újabb 3 sorozatos projekt, név szerint a Ms. Marvel, a She-Hulk (Amazon) és a Moon Knight (Holdlovag) kerültek bejelentésre. A Holdlovag kapcsán a következő bombát 2020 októberében dobták le a Marvel fejesei, mikor is felröppentek az első hírek hogy a karakter számtalan alteregóját nem más, mint Oscar Isaac öltheti magára.

Hirdetés

A sorozat végül javarészt kicsiny hazánkban is forgott 2021 márciusától egészen szeptemberig, Anglia és Jordánia (ami Egyiptomként szolgált) mellett. Most pedig, hosszas várakozás után, végre befutott a legelső előzetes is a Marvel első, 2022-es élőszereplős tartalmához:

A történet szerint Steven (Oscar Isaac), egy ajándékbolti árus komoly alvásproblémákkal küzd és nem képes többé megkülönböztetni a valóságot az álomvilágtól. Rövidesen ráébred, hogy disszociatív személyiségzavarral küzd és egy ex-zsoldos, Marc Spector személyiség is él benne. Marc korábbi ellenségei hamarosan felzárkóznak így Steven/Marc kénytelen felhasználni a titokzatos eredetű Holdlovag perszóna képességeit annak érdekében, hogy megvédje magát és fényt derítsen a múltjára.

A számtalan magyar filmes szakember segítségével elkészült sorozat március 30-án érkezik Disney+-ra, de maga a szolgáltatás csak valamikor a nyáron válik elérhetővé Magyarországon. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.