Hirdetés

Befutott a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája első szinkronos előzetese!

|

Végre magyarul is hallhatjuk az első ázsiai szuperhőst.

Hirdetés

Hosszú utat tett meg a Marvel első távol-keleti szuperhősről szóló mozija, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, hiszen a filmet még 2019 nyarán jelentette be a stúdió, melynek munkálatait aztán 2020 elején meg is kezdték Ausztráliában, csakhogy nem sokkal ezután beütött a koronavírus, és sok projekthez hasonlóan nekik is állniuk kellett hetekig. Ám végül sikerült az előírásokat betartva sikerült leforgatni a filmet, amelynek útjába immáron nem nagyon állhat semmi, ezt megerősítvén pedig a Marvel közzé is tette az első előzetest róla - amit már szinkronosan is nézhetünk. 

Hirdetés

A történetről egyelőre még nem tudunk sokat, annyi azonban biztos, hogy a címszereplőt Simu Liu kelti majd életre, a főgonosz pedig ezúttal már tényleg igazi Wenwu/Mandarin lesz Tony Leung személyében, aki az előzetes alapján ráadásul Shang-Chi apja lesz. A film a tervek szerint szeptember 2-án debütál a hazai mozikban Destin Daniel Cretton rendezésében, főbb szerepben pedig feltűnik még Awkwafina, Fala Chen, Meng'er Zhang, Florian Munteanu, Ronny Chieng és Michelle Yeoh.

Szinkronos:

Feliratos:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.