Hirdetés

BRÉKING: Befutott a Sólyomszem Disney+ sorozat első előzetese

|

Jeremy Renner karaktere készen áll átadni a stafé... szóval az íjat és a tegezt.

Hirdetés

2021 beköszöntével volt szerencsénk megismerni a Marvel Studios univerzumépítését sorozatos formában is, hiszen a WandaVízió, a Sólyom és a Tél katonája, valamint a Loki is idén debütált a platformon. Épp javában zajlik a Mi lenne, ha? címre hallgató animációs sorozat is, valamint a frissen befutott Sólyomszem előzetes vastagon aláhúzza, hogy év végéig bizony nem fogunk unatkozni Marvel sorozatok kapcsán.

Hirdetés

A történet szerint Clint Barton, vagyis Sólyomszem igyekszik családjával tölteni minden idejét, ám a Roninként töltött múltja rövidesen utoléri, mikor valaki ugyanabban a jelmezben kezd el borsot törni a bűnbandák orra alá. Ez a valaki nem más, mint a fiatal Kate Bishop, akit Clint kénytelen felkarolni, hogy közösen pontot tegyenek Sólyomszem korábbi ügyeinek végére - mindezt pedig ünnepi karácsonyi hangulatban. A sorozat a híres Fraction-féle történetszálat veszi majd alapul, kitekintve Barton halláskárosulására, valamint persze Pizza Dog is tiszteletét teszi majd.

A Sólyomszem idén november 24-én debütál Disney+-on, a főbb szerepekben pedig olyanokkal találkozhatunk, mint Jeremy Renner (Clint Barton/Sólyomszem), Hailee Steinfeld (Kate Bishop), Vera Farmiga, Florence Pugh (Yelena Belova) vagy az újonc Alaqua Cox (Maya Lopez/Echo).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.