Hirdetés

BRÉKING: Befutott az Uncharted film első trailere!

|

Sokáig ment a huzavona, de végül tényleg megvalósul az Uncharted videojáték adaptációja.

Hirdetés

Egészen hihetetlen, de több mint tíz éve jelentették be először, hogy filmváltozat készül a nagy sikerű PlayStation-exkluzív sorozat, az Uncharted alapján, csakhogy a projekt sokáig az előkészületi fázisban ragadt, alkotók (színészek, írók, rendezők) csatlakoztak és távoztak. Aztán végül annál a koncepciónál maradt a Sony Pictures, hogy a fiatal Nathan Drake kalandjait meséli el, amelyhez sikerült is megnyerni a Pókember filmek ifjú Pókemberét, Tom Hollandot, majd megtalálták a karakter társát, Sully-t is Mark Wahlberg személyében. Csodával határos, hogy a forgatás a járványhelyzet súlyosbítása ellenére is lezajlott Ruben Fleischer (Zombieland) rendezésében, az pedig még meglepőbb, hogy a számos csúszás ellenére sínen van a premier.

Hirdetés

Így érkeztünk el a mostani fejleményig, miszerint megkaptuk a legelső kedvcsinálót a jelen álláspont szerint 2022. február 18-án érkező Uncharted filmhez, amelyben láthatjuk akcióban Holland és Wahlberg karakterét is. A rajongóknak ugyan meg kell még békélniük a castinggal, de talán többek között a fiatal Drake ruházata, a felcsendülő ismert dallamok, a kincskeresős-kalandozós hangulat és az Uncharted 3-ból átemelt repülős jelenetek feledtetni tudják majd Nathan Fillion hiányát

Nektek hogy tetszenek a látottak? Be fogtok rá ülni moziba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.