Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Venom 2.: Vérontó első előzetese

|

Látványos kedvcsináló érkezett az antihősmozi folytatásához.

Hirdetés

Bár még jelenleg is tartanak a Venom folytatásának az utómunkálatai, szép lassan azért csak közeledünk a szeptemberi premierjéhez, ami egyben azt is jelenti, hogy beindul a marketinggépezet. Ennek köszönhetően a Sony végre közzétette az első előzetest a filmről, amelyben hűen a címéhez tényleg brutális vérontásra számíthatunk.

Hirdetés

A Venom 2. része eredetileg még 2020. október 2-án debütált volna a mozikban, a koronavírus miatt azonban először 2021 június végére, majd végül szeptember 24-re került át, amelynek rendezését ezúttal Andy Serkis vállalta magára, Tom Hardy pedig természetesen visszatér az antihős Eddie Brock/Venom szerepében, csak úgy, mint mint Michelle Williams karaktere is. Az ellenlábast pedig ha még nem találtátok volna ki, a Woody Harrelson képében feltűnő Cletus Kasady/Carnage (magyar nevén Vérontó) lesz. 

Magyar felirattal:

Magyar szinkronnal:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.