Hirdetés

BRÉKING: Elkezdődött a végső ütközet A nagy pénzrablás utolsó évadának előzetesében!

|

Hamarosan véget ér az évezred rablása.

Hirdetés

A magyarul A nagy pénzrablás címen futó spanyol gyártású sorozat, a La Casa de Papel magasan az egyik legnézettebb tartalom lett az egész Netflixen, és szinte már az is felismeri a középpontban álló rablóbanda emblematikus maszkját vagy vörös kezeslábasát, aki egyetlen részt sem látott még a szériából. A siker ellenére azonban már érezhetően fáradni kezdett a sorozat, ezért a készítők is belátták, hogy felesleges túlnyújtani, és a soron következő ötödik etappal végleg lezárják a megismert szereplők történetét.

Hirdetés

A nagy pénzrablás az utóbbi két felvonásban a spanyol királyi pénzverdéből a spanyol jegybankba költözött át, és bár az új szettingben játszódó történet már veszített az első évadok erejéből és csavarosságából, de még így is milliókat tudott képernyő elé szegezni. A készítők ígérete szerint a következő évad elvarrja a történetet, sőt, a showrunner egészen odáig elment, hogy "a háború, amibe most belekényszerülnek, az eddigi legnagyszabásúbb évadot fogja eredményezni".

A lezáráshoz most megérkezett a nagy előzetes, ami valóban rengeteg akciót és drámát vetít előre, szóval legyen bármilyen minőségű is az utolsó pár epizód, abban biztosak lehetünk, hogy zajos lesz a világszenzációnak örvendő széria búcsúja.

A tíz részesre tervezett utolsó évad két részletben kerül fel a Netflix kínálatába még idén: az első adagra mindössze szeptember 3-ig kell várni, míg a második három hónappal később, december 3-tól lesz elérhető.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.