Hirdetés

BRÉKING: Előzetest kapott a Fekete Párduc folytatása

|

A Marvel újra elkalauzol bennünket Afrika titkos szegletébe, ahol épp háború készülődik.

Hirdetés

A 2018-as Fekete Párduc óriási sikert jelentett a Marvel Studiosnak, hiszen nem elég, hogy a kasszáknál is szépet ment Ryan Coogler filmje (odahaza átlépte a 700 millió $-os álomhatárt, amit a mai napig mindösszesen csak öt filmnek sikerült, világszerte pedig 1.3 milliárd $ felett zárt), de a kritikusok is szerették, valamint az Akadémia is hozzávágott hét Oscar-díj jelölést (amiből hármat szoborra is váltott), köztük a legjobb filmnek járót. A karakter az Amerika Kapitány: Polgárháborúban lett az egyik közönségkedvenc, valamint Vakanda királysága a Bosszúállók: Végtelen háborúban is prominens szerepet játszott.

Hirdetés

Sajnos az élet közbeszólt, mikor a világ 2020 augusztusában arra a hírre ébredt, hogy a címszereplőt, vagyis a T'Challa királyt megformáló Chadwick Boseman mindössze 43 évesen tragikusan elhunyt. Boseman évek óta hasnyálmirigy rákkal küzdött, a szóban forgó filmekben történő alakításai során a színfalak mögött titokban már kemoterápiára járt az idő előtt elhunyt színész. Az alkotók így kénytelenek voltak T'Challa karaktere nélkül folytatást írni a történethez, ami a híresztelések szerint tisztelgésként egyfajta emléket állít majd az elhunyt színész számára. A második rész forgatása körül ráadásul egyéb gondok is adódtak: a COVID miatti leállások, valamint a Shurit alakító Letitia Wright sérülései sem segítették a forgatást, ahogyan a színésznő oltásellenes megnyilvánulásai sem. Most novemberben azonban, négy és fél évvel az első film után végre kézhez kapjuk a filmet, amihez most a San Diego-i Comic-Con keretein belül meg is kaptuk az első előzetest:

Az elképesztően látványos és érzelemdús előzetes alapján Vakanda és az azték kultúrára emlékeztető Atlantisz összecsapnak majd. A Ryan Coogler (Creed, Fekete Párduc) vezényelte folytatás 2022. november 11-én debütál az amerikai mozikban, Letitia Wright (Fekete Tükör, Halál a Níluson), Lupita Nyong'o (12 év rabszolgaság, Mi), Danai Gurira (The Walking Dead), Winston Duke (Mi), Martin Freeman (A hobbit, Sherlock) és Tenoch Huerta (Narcos: Mexikó) szereplésével.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.