Hirdetés

BRÉKING: Első traileren a Volt egyszer egy Hollywood

|

Helló, hatvanas évek!

Hirdetés

Két poszter után már erősen sejthető volt, hogy egyszer csak elénk dobnak végre egy teaser trailert Quentin Tarantino legújabb filmjéhez - a sejtés pedig beigazolódott, már gyönyörködhetünk is az első képsorokban.

Hirdetés

Tarantino kilencedik nagyjátékfilmje az 1969-es év Hollywoodjába fog bennünket elkalauzolni, ahol megismerhetjük Rick Daltont (Leonardo DiCaprio), a hírhedt westernszínészt és dublőrét, Cliff Booth-t (Brad Pitt), akik próbálnak kitörni a megszokott szerepkörükből és nem mellesleg a híres színésznő, Sharon Tate (Margot Robbie) szomszédságába kerülnek. A film a hírek szerint leginkább a Ponyvaregény nyomdokain fog haladni, így esélyes, hogy ugyanúgy az epizodikus szerkesztés fog érvénybe lépni és vélhetően Daltonék sztorija csak egy lesz a sok közül. Na de elég a rizsából, nézzétek meg a trailert:

Sokat nem mutat, ugye? De mégis, jó teaserhez méltón rendesen felcsigázza, lázba hozza az embert. Az már ennyiből is kitűnik, hogy a Volt egyszer egy Hollywood nem lesz híján humornak, DiCaprio és Pitt kémiája kiüti a monitort a lazaságával, Margot Robbie önfeledten táncikál Tate-ként, Mike Moh pedig Bruce Lee-ként vesz meg bennünket. Az egyelőre még kérdéses, hogy a Manson-gyilkosságokhoz miként fog viszonyulni a film, de nem tartom kizártnak, hogy a reklámok nagy részéből azt a vonalat kevéssé fogják hangsúlyozni. Túl ezeken kapunk némi ízelítőt abból is, hogy Tarantino mennyire komolyan vette az akkori Hollywood-nak a felfestését: a színek, az utcák, a filmszínházak máris arról árulkodnak, hogy egy igazi időutazás lesz ez mindenki számára. Talán ez lesz a rendező első olyan filmje, ahol a cselekmény helyszínéül szolgáló város maga is kulcsfontosságú szerepet játszik és vizuálisan jobban előtérbe helyeződik - ellenben az előző filmjeivel, ahol a fókusz mindig, minden esetben a karaktereket illette. Persze, ez csak elmélkedés, nem több. A lényeg, hogy a várva várt előzetes végre itt van és lehet megnézni kismilliószor.

A film vélhetően majd a Cannes-i Filmfesztiválon fog debütálni (legalábbis Tarantino azon van, hogy kész legyen a filmmel a fesztiválig), Amerikában július 26-tól, kicsiny hazánkban pedig augusztus 8-tól nézhetjük a nagy vásznon. Kis utószóként emlékeztető gyanánt álljon itt egy kis felsorolás, hogy kik fognak szerepelni a filmben: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Luke Perry, Damon Herriman Tim Roth, James Marsden, Michael Madsen, Bruce Dern és még...Hát, sokan mások. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.