Hirdetés

Megérkezett a Space Jam - Új kezdet első szinkronos előzetese!

|

Újra összeáll egy sztárkosaras a Bolondos dallamok legendás rajzfilmfiguráival.

Hirdetés

Frissítés: alább megnézhetitek a szinkronos előzetest és változott a magyar cím is: Új örökség helyett Új kezdet lett.

Ugyan kaptunk már néhány promóciós anyagot a közelmúltban, de végre megérkezett az első teljes értékű kedvcsináló is a Space Jam - Zűr az űrben folytatásához, ami idén nyáron fog a mozikba kerülni Új örökség alcímmel.

Hirdetés

Az 1996-os első rész ügyeletes kosaras sztárját, Michael Jordant LeBron James váltotta a főszerepben, aki a Bolondos dallamokból jól ismert kompániával áll össze, Tapsi Hapsitól a Gyalogkakukkon és Speedy Gonzalesen át a Tasmán ördögig. Bár a folytatás nemrég kapott némi hideget, amikor kiderült, hogy visszavettek Lola nyuszi nőies jellegéből és még Pepe lö Pici jelenete is a vágóolló áldozatává vált a politikai korrektség miatt, de talán ez az előzetes képes lesz rá, hogy újra felcsigázza a rajongókat.

A filmben egyébként LeBron James mellett egy másik sztár, a Marvel Moziverzumban Hadigépet játszó Don Cheadle is szerepelni fog, egy Al-G Rhythm nevű negatív karakterként. A Space Jam - Új örökség július 16-án fog a mozikba és az HBO Max kínálatába kerülni az Egyesült Államokban, a rendezésért Malcolm D. Lee felelt, az egyik producer pedig Ryan Coogler volt. Utóbbi szerint a sztori az apaság kérdéskörét vizsgálja majd meg.

Szinkronos:

Feliratos:

Nektek hogy tetszett a kedvcsináló?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.