Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a teljes előzetes a Szexoktatás 3. évadához!

|

Változások jönnek a Moordale gimiben.

Hirdetés

Alig másfél hét választ el minket attól, hogy visszatérjen a képernyőkre a Netflix sikersorozata, a brit kötelékben készült Szexoktatás. A legutóbbi évad még 2020 januárjában debütált a streamingszolgáltató kínálatában, de a koronavírus miatt ez is azon produkciók közé tartozott, ami a tervezettnél később tudott leforogni - szerencsére a várakozásnak vége, és most már hivatalos, teljes értékű előzetesen is szemügyre vehetjük a Moordale szeretett tanulóit. 

Hirdetés

A harmadik évadban Mr. Groff helyét egy Hope nevű igazgatónő veszi át Jemima Kirke alakításában, aki látszólag kész bármilyen eszközt bevetni annak érdekében, hogy helyrerázza a "szexsuli" néven elhíresült Moordale Gimnáziumot, és visszaállítsa annak jó hírét. Ez szigorú szabályozásokat, egyenruhát és még ki tudja miegymást von maga után, ráadásul mindemellett saját, személyes problémáikkal és konfliktusaikkal is szembe kell néznie a szereplőknek. Az előzetes alapján ezúttal minden korábbinál jobban fókuszba kerül a tinédzserkori változás és jellemfejlődés, szóval gyaníthatóan ismét kijut majd a drámai pillanatokból.

A Szexoktatás teljes harmadik évada szeptember 17-én debütál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.