Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Tenet legújabb előzetese!

|

Viszont nem lettünk sokkal okosabbak a premier időpontjával kapcsolatban.

Hirdetés

Az egész tavasz arról szólt, hogy a koronavírus okozta helyzet miatt sorra kaptuk az elcsúsztatott filmek újabb és újabb dátumait. Egy legény maradt talpon a vidéken, Christopher Nolan, akinek legújabb filmje, a Tenet továbbra is tartotta az eredetileg július 17-re kitűzött premierjét. Számtalan pletyka és susmorgás után a film körül, most végre elérkezett az új előzetes, az időpont azonban továbbra sem tiszta. A leírás még a szóban forgó, júliusi dátumot hirdeti, de több promóciós anyag kapcsán is lekerült a dátum, valamint az előzetes végén is csak "Hamarosan a mozikban" feliratot találunk, értelemszerűen.

Hirdetés

Akik esetleg a spoilerek miatt ódzkodnának a megtekintéssel, egész nyugodtan megnézhető a majdnem három perces előzetes, nem tartogat sok újdonságot és a történetről sem derül ki szinte semmi azon túl, amit eddig is tudtunk, miszerint a cselekmény nemzetközi kémkedéssel és idővisszaforgatással fog majd operálni.

A nagy titkolózást övező film több mint hét országban (Dánia, Észtország, India, Olaszország, Norvégia, az Egyesült Királyság és az Egyesül Államok) forgott, a Variety értesülései szerint 205 millió dolláros produkciós költségből - ez a legmagasabb összeg Nolan eredeti koncepciójú filmjeit tekintve. A főbb szerepekben John David Washington (Csuklyások), Robert Pattinson (A világítótorony), Elizabeth Debicki (Az U.N.C.L.E. embere), Aaron Taylor-Johnson (Bosszúállók: Ultron kora), Clémence Poésy (Harry Potter és a tűz serlege), Himesh Patel (Yesterday), Michael Caine (Nolan-összes) és Kenneth Branagh (Gyilkosság az Orient Expresszen) tűnnek majd fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.