Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett az Örökkévalók első előzetese

|

Vajon hol voltak az elmúlt több ezer évben?

Hirdetés

Derült égből villámcsapásként izzította be a mai napon a Marvel az idén novemberben érkező Örökkévalók marketinggépezetét (egészen idáig semmit sem láthattunk a filmből pár koncepciófotón és forgatási képen kívül), hiszen végre valahára befutott az immáron Oscar-díjas rendezőnő, Chloé Zhao (A nomádok földje, A rodeós) által dirigált film első előzetese. 

Hirdetés

A történetről továbbra sem derült ki szinte semmi, de annyi kivehető a képsorok alapján, hogy eme idegen faj képviselői már évezredek óta az emberek között éltek a Földön, és bár ilyen-olyan módon egyengették és segítették az emberiséget, a történelem alakulásába sosem avatkoztak bele, most viszont ez megváltozott, és egy fenyegetés miatt elő kell lépniük az árnyékból.

A főbb szerepekben feltűnik Kumail Nanjiani (Kingo Sunen), Richard Madden (Ikaris), Salma Hayek (Ajak), Gemma Chan (Sersi), Don Lee (Gilgamesh), Barry Keoghan (Druig), Lauren Ridloff (Makkari), Lia McHugh (Sprite), Brian Tyree Henry (Phastos), valamint Angelina Jolie (Thena) és Kit Harington (Fekete Lovag).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.